Over ons

Onze Geschiedenis

Sinds 2008 gebruiken we AutoCAD om revisie- en ontwerptekeningen te maken in de ondergrondse infra sector.

Middels een aantal AutoCAD cursussen is er kennis vergaard zodat we ook bibliotheken, templates en toolpalettes kunnen maken. Hierdoor wordt het tekenwerk op een uniforme en efficiëntere manier gedaan. 

Daarna hebben we ons sinds 2010 verdiept in het maken van plugins met VBA (tegenwoordig wordt VB.NET gebruikt). Door deze technieken kunnen complexe programma's worden geschreven zoals:
- een gestuurde boring ontwerper
- het inladen van GPS-coördinaten uit een cloud-omgeving
- Intrekboog berekeningen
- Tracé ontwerper met sleufdetails en materiaalstaten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We komen graag met u in contact om deze te bespreken.

Onze Toekomst

Onze toekomstvisie is het blijven ontwikkelen van klantspecifieke en kant en klare apps voor CAD software en het stroomlijnen van werkplekomgevingen voor diverse klanten. Hiermee zijn wij dag in en dag uit bezig om onze klanten tevreden te stellen.

Ons Team

Markus Verboom

Eigenaar

CAD is al jaren een passie van mij. Alleen tekenen was al gauw niet meer genoeg. De grenzen verkennen en nieuwe wegen zoeken is een uitdaging die ik graag aanneem.
ProCAD oprichten werd dan een logische stap.

Josh Verboom

Designer / Tester

Als het jongere broertje van Markus vond ik het altijd al leuk om te doen wat m'n grote broer ook deed. Dus nu ook als het gaat om werk. Uit interesse voor nieuwe mogelijkheden ben ik mij ook gaan verdiepen in CAD en help ik nu Markus bij het tekenwerk en maken van toolpalettes voor zijn klanten.